Vragen over verzenden

Onderstaand vind je antwoord op al jouw vragen over het verzenden van een bestelling.

Wij proberen jouw bestelling zo snel mogelijk te versturen, vaak is dat al binnen 1 dag. In sommige gevallen kan het voorkomen dat het iets langer duurt, daarom vragen wij je geduld om tot 5 werkdagen na je bestelling af te wachten. Heb je de bestelling dan nog niet ontvangen? Controleer de track & trace code en neem contact met ons op als er iets mis lijkt te zijn.

In sommige gevallen kan het voorkomen dat je bestelling in meerdere pakketten wordt verstuurd. In dat geval ontvang je meerdere track & trace codes per e-mail.

Ja, zeker! Wij sturen je per e-mail altijd een track & trace code toe zodra die er is. In sommige gevallen is de track & trace code eerder aangemaakt dan dat de bestelling is aangeboden bij de vervoerder, het kan dan zijn dat je nog een dag moet wachten voordat je ziet dat je bestelling onderweg is.

Hou er rekening mee dat je bestelling in sommige gevallen uit meerdere pakketten kan bestaan. Wij sturen je dan van elk pakket de track & trace code toe.

Voor bestellingen onder de €30,- betaal je €3,95 verzendkosten. Bestelling boven de €30,- worden GRATIS verzonden.

Geen zorgen, zodra we je bestelling hebben ontvangen vragen we ook een Track&Trace code aan. Dat kan er voor zorgen dat de code die je hebt ontvangen aangeeft dat de zending nog niet actief is. Binnen enkele dagen zal de status van de Track&Trace code worden bijgewerkt en kun je jouw bestelling volgen.

Dit kan kloppen! We proberen zo veel mogelijk alles in één pakket te versturen. Maar omdat wij graag zo snel mogelijk de posters versturen kan het wel eens voorkomen dat je sommige producten uit je bestelling eerder ontvangt dan andere en dat je bestelling in meerdere pakketten wordt afgeleverd.

Als dit het geval is ontvang je per e-mail ook altijd een extra Track&Trace code van je andere pakket.

Als jouw bestelling door de brievenbus past zal de bezorger hem op die manier bij je aanbieden. Dit is alleen het geval bij A5 en A4 formaten.

In alle andere gevallen zal het als een pakket bij je worden aangeboden. Als je niet thuis bent wordt het pakket afgegeven bij de buren of bij het dichtstbijzijnde pakketpunt (de bezorger laat dan een briefje achter in je brievenbus).