Vragen over de kwaliteit van de posters

Bij Framingos willen wij alleen de beste kwaliteit posters aanbieden, hoe wij dat doen lees je onderstaand.

Voor een mooie poster heb je een afbeelding nodig met een hoge resolutie, zo blijft de afbeelding ook als je hem op groot formaat afdrukt haarscherp. Dat betekent dat wij alleen professionele foto's en grafisch materiaal kunnen gebruiken. De grafische kwaliteitseis die wij zelf stellen aan onze afbeeldingen is dat deze rond de 300 DPI moeten zijn (één van de hoogste kwaliteitsnormen als het gaat om drukwerk).

Minstens zo belangrijk is de kwaliteit van de printer. Bij Framingos gebruiken wij digitale printers, dit zijn printers voor industrieel gebruik. Hierdoor kunnen we de mooiste en meest scherpe posters afdrukken.

Voor onze posters maken wij gebruik van premium paper van 240 gram per vierkante meter. Het papier heeft een zijdeglans afwerking waardoor het een chique afwerking heeft en de diepte van de afbeelding goed bewaard blijft. Ons papier is gerecycled, daar merk je niets van maar is wel beter voor het milieu

Jazeker! Wij hebben een aantal maatregelen genomen om er voor te zorgen dat onze impact op het milieu minimaal is.

-Ons papier is gemaakt van gerecycled materiaal. Daar merk je helemaal niets van, maar onze natuur wel.

-Wij maken gebruik van digitale printers die jouw bestelling pas uitprinten op het moment dat je iets hebt besteld. Zo voorkomen we verspilling van inkt en papier.

-Onze printlocaties voldoen aan alle richtlijnen en milieu eisen van de plaatselijke regering.

-Omdat wij er voor kiezen om jouw order lokaal af te drukken op een printlocatie bij je in de buurt voorkomen wij onnodige reisbeweging en schadelijk uitstoot van transport.